Handmade with ❤️

Over ons


Even voorstellen

Hoi, ik ben Wendy Verharen, eigenaresse van Nailboutique Enjoy my Nails. Al ruim 27 jaar getrouwd met Peter en samen de trotse ouders van onze tienerdochter Joy. 

Graag ontvang ik u in onze salon om uw nagels moor te verzorgen. Op de achtergrond helpen Peter & Joy veel mee. Ik ben dankbaar voor hun liefde, enthousiasme, steun en hun medewerking. 


Dreams come true

Als kind lakte ik al graag de nagels van mijn tantes. Tijdens de opleiding van schoonheidsspecialiste ging mijn interesse vooral uit naar de verzorging van de handen en vooral het vijlen en lakken van de nagels. Na deze opleiding volgde ik meteen de opleiding Nagelstyling bij OPI in Helmond en startte ik Nagelstudio “Art of Beauty” aan huis. 


Winkelpand

Al na 6 maanden maakte ik de overstap naar het kleinste winkelpandje midden in het centrum van Heeze. Ruim 10 jaar heb ik met ontzettend veel plezier mijn nagelstudio gerund.

Mooie jaren waarin ik deelnam aan diverse opleidingen en trainingen. Zo behaalde ik mijn Master Nailtechnician bij Creative Nail Design in Californië. Nam ik deel aan diverse nagel-wedstrijden in binnen- en buitenland en mag ik mezelf de aller 1e Nederlandse Nail Art Kampioen noemen. 

In 2003 sloot ik mijn nagelstudio door gezondheidsredenen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door mijn interesse in het nagellak ben ik altijd op de hoogte gebleven van de nieuwe ontwikkelingen. Dat is ook niet niet zo moeilijk als je vriendin Anneke van der Sar is. Anneke is ook al ruim 27 jaar actief jaren in de nagelbranche. Eigenaresse van NailsCafe Eindhoven en importeert het merk Artistic Nail Design, waar ze wereldwijd opleidingen voor verzorgt. 


Nieuwe start

Begin 2017 besloot ik het rommelkamertje in huis om te bouwen tot knusse nagelstudio. Maar als je klantenbestand uitbreidt en ook de collectie kleuren gel- en nagellak steeds maar groter wordt. Is het tijd voor een nieuwe ruimte die plaats biedt voor alle kunstnagelsystemen, alle kleuren gel- & nagellakken en voor alle ideeën die ik graag tot uiting laat komen.


Nailboutique Enjoy My Nails

Eind december 2019 was de verbouwing van onze nieuwe salon klaar. Een mooie ruimte ruimte met eigen ingang naast ons huis. Sfeervol ingericht en alle ruimte voor de vele kleuren Colourgloss gellak en Colourrevolution nagellakken, alle kunstnagelsystemen en de mooie trendy fashion accessoires. Zoals mooie leren tassen, kraagjes en candy badges (broches) van Pinned by K. Aparte leren & suède riemen en handgemaakte oorbellen. 
 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram