SPECIAL NAIL TREATMENTS

Een heerlijke luxe verwen behandeling waarvan je extra lang plezier hebt.

Luxe verwenbehandeling

Met deze extra luxe behandeling verwennen we uw handen & voeten. We vijlen en polijsten uw nagels en lakken deze met een prachtige kleur uit ons ruime kleuren assortiment. Daarna een heerlijke handmassage met onze speciale Dadi’Oil en luxe lotion. Tijdens de behandeling geniet je van een glaasje heerlijke bubbels met een trio van huisgemaakte chocolade en/of cupcake.

Na de luxe verwenbehandeling van de handen is het tijd om ook de voeten heerlijk te verwennen. Na de desinfectie starten we met het in model vijlen van de nagels waarna we deze lakken met dezelfde kleur. Daarna geven we uw voeten een verfrissende scrub om de dode huidcellen te verwijderen. De finishing touch bestaat uit het incasseren van onze Dadi’Oil en luxe Dadi’lotion. 

Goody bag

U verlaat onze Nailboutique met mooi gelakte handen & voeten waar je lekker lang plezier van hebt. En ... met een leuke goody bag voor de thuisverzorging van jouw mooie nagels. De Special Nail Treatment is mogelijk vanaf €89,95. 


  • Kadobon Special Nail Treatment
  • 86188431-606C-4058-B40C-904FFBB32180


Cadeaubon Special Nail Treatment

Bestel NU de cadeaubon “Special Nail Treatment” voor maar € 65,-. Dit is inclusief cadeauverpakking & een chocolade verrassing. Bezorging en/of opsturen is ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Very Special Nail Treatment 

Het is ook mogelijk om de “Verry Special Nail Treatment” cadeaubon te bestellen. 

Deze bestaat uit:

  • Manicure met Colour Gloss gellak voor handen
  • Cosmetische voetverzorging met Colour Gloss gellak
  • Glaasje bubbels, koffie/thee/fris en 3 homemade lekkernijen
  • Goodybag met thuisverzorgingsproducten


Informatie | Bestellen

Wilt u graag meer informatie of een kadobon voor de (Verry) Special Nail Treatment bestellen? Neem dan contact met ons op. Bel of stuur een whatsapp berichtje naar (06) 212 313 56


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram