Handmade with ❤️

Manicure

Wil jij mooie verzorgde natuurlijke nagels? Boek dan een manicure behandeling. Met een professionele manicure zijn jouw handen en nagels goed verzorgd. Onderstaand geven we informatie over de verschillende manicure behandelingen die je bij ons kunt boeken. 


Mini Manicure

Bij een mini manicure verzorgen we je nagelriemen. Vijlen we jouw nagels mooi in model. Daarna polijsten we je nagels zodat ze mooi glanzen. Een transparante topcoat zorgt voor de finishing touch zodat je plezier hebt van je mooie glanzende & verzorgde nagels. 


Manicure

De manicure behandeling is een complete verzorging voor je handen en nagels. We beginnen met de verzorging van de nagelriemen met de Dadi Oil. Daarna vijlen we je nagels in model en polijsten we je nagels voor een mooie glans die we sealen met een transparante topcoat. Dan is het tijd voor een afsluitende handmassage met heerlijke voedende en verzorgende crème. 


Manicure inclusief nagels lakken & flesje nagellak

We beginnen deze manicure behandeling met de verzorging van je nagelriemen. Daarna vijlen we je nagels goed in model en polijsten we je nagels voor een mooie gladde nagel. Daarna zoeken we samen een mooie kleur nagellak voor jou uit. Bij het nagels lakken beginnen we met de transparante basenparen die zorgt voor een goede hechting. Daarna brengen we 2 laagjes kleur aan. We sealen de nagellak met een stevige topcoat die zorgt voor een lang houdbare glans. Afhankelijk van de dagelijkse verzorging van je nagels en je werkzaamheden kun je tot wel 10 dagen genieten van je mooie gelakte nagels. Het flesje nagellak t.w.v. €12,95 krijg je mee naar huis. 


Spa Manicure 

De Spa Manicure is een exclusieve & speciale manicure behandeling. Net als bij de Manicure behandeling beginnen we met de verzorging van de nagelriemen met een heerlijk oliebadje. Daarna vijlen we je nagels mooi in model en polijsten je nagels voor een mooie natuurlijke glans die we sealen met een transparante topcoat. Dan kiest u als klant uit 4 verschillende Spa Treatments. U heeft de keuze uit:

  • Rebalance | Sea Mist 
  • Rehab | Ginger Tea
  • Relax | Lavendel bloem
  • Recharge | Citrus breeze


Deze 4 verschillende Spa Manicure treatments geven jou de kracht om weer in balans te komen. Lekker te ontspannen en op te laden voor de ultieme verjonging van lichaam en geest. Geschikt voor handen, voeten & body. Verwen jezelf met 1 van de heerlijke Aroma’s. 


Tip

Geef een Spa Treatment verpakking kado of neem een verpakking mee naar huis. Zodat je jezelf thuis ook lekker kunt verwennen. De Spa Treatments verpakkingen zijn te gebruiken voor handen, voeten & body.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram