Behandelingen 

Bij Nailboutoque Enjoy my Nails kunt u terecht voor de verzorging van uw natuurlijke nagels en het verlengen en verstevigen van uw nagels met een kunstnagelsysteem. 

Klik op het menu item aan de linkerkant voor de informatie over de verschillende behandelingen.

Info afspraak 

Heeft u (na het lezen van de informatie) geen idee welk systeem het beste bij u past? Maak dan een gratis info afspraak (30 minuten). Tijdens de info afspraak bespreken we samen de mogelijkheden en kijken we welk systeem het beste bij u past. 

Proefnagel Gellak

Tijdens de info afspraak is het mogelijk om een proefnagel gellak te laten plaatsen zodat u weet hoe het werkt en ook het resultaat ziet. 

Thuis verzorging 

Wij adviseren al onze klanten om hun nagels minimaal 3x per dag (ochtend, middag en avond) in te masseren met onze Dadi’Oil of de Artistic Nail Design Cuticle Oil. 

Waarom? 

  • Om jouw nagels en nagelriemen goed te verzorgen.
  • De groei van jouw natuurlijke nagels te stimuleren. 
  • Jouw natuurlijke nagels te voeden en te verstevigen.
  • Om je natuurlijke nagels en het kunstnagel systeem dat je op je nagels draagt soepel te houden, zodat het tegen een stootje kan tijdens alle drukke dagelijkse werkzaamheden.

Of je nu gewoon je eigen nagels mooi wil laten verzorgen of kiest voor 1 van de hierboven genoemde kunstnagelsystemen. U bent altijd van harte welkom bij Nailboutique Enjoy My Nails.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram