Enjoy my Nails 
Handmade with ❤️

Behandelingen 

Bij Nailbouwtique Enjoy my Nails kunt u terecht voor de verzorging van uw natuurlijke nagels en het verlengen en verstevigen van uw nagels met een kunstnagelsysteem. 

Klik op het menu item aan de linkerkant voor de informatie over de verschillende behandelingen. Perfect Dip Acryl

De Perfect Dip Acryl is een revolutionair acryl systeem. Echt een fantastisch product! Niet alleen om de mooie, dunne en sterke nagels die je hiermee kunt maken, maar ook door de manier waarop je dit systeem aanbrengt. 

Na de prep (nagel in model vijlen, ontvetten en voorbereiden) brengen we een transparant "lijm' laagje aan. Daarna "dippen" we je nagels 1 voor 1 in een potje met acrylpoeder. Met een speciale activator harder we het systeem uit. Daarna heb jij super dunne en super sterke acrylnagels. Het is zelf mogelijk om je nagels te dippen in allerlei kleuren en glitters, zodat je nagel meteen een prachtige matte kleur heeft. Perfect Dip is echt 1 van mijn favoriete behandelingen.  

Mooie Perfect Dip acrylnagels heb je al vanaf 55,-


Rock Hard Acryl

Info volgt snel

08D3F750-F60A-49DD-ADCC-325A8937ADC1
08D3F750-F60A-49DD-ADCC-325A8937ADC1Nail Art

Info volgt snel


Advies

Wij adviseren al onze klanten om hun nagels minimaal 2x per dag (ochtend & avond) goed in te masseren met onze speciale Artistic Nail Design Cuticle Oil. Waarom? 

Om jouw nagels en nagelriemen goed te verzorgen, de groei van jouw natuurlijke nagels te stimuleren en om het systeem dat je op je nagels draagt soepel te houden zodat het tegen een stootje kan tijdens alle drukke dagelijkse werkzaamheden.

Of je nu gewoon je eigen nagels mooi wil laten verzorgen of kiest voor 1 van de hierboven genoemde kunstnagelsystemen. U bent van harte welkom bij Nailboutique Enjoy My Nails in Heeze.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram