Handmade with ❤️

Behandelingen 

Bij Nailbouwtique Enjoy my Nails kunt u terecht voor een reeks behandelingen voor de verzorging van uw handen en nagels. Hieronder leest u alle informatie over de verschillende behandelingen die wij graag voor u verzorgen.


Manicure

Bij een manicure behandeling vijlen wij uw nagels mooi in model. Wij verzorgen uw nagelriemen, scrubben uw nagels en polijsten deze totdat ze weer mooi glanzen. De houdbaarheid van de natuurlijke glans verlengen we door een laagje gloss, een transparante gellak of een mooie concealer die uw nagels ook meteen verstevigd. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw nagels in een mooie kleur te laten lakken. 

U geniet al van een manicure behandeling vanaf 17,95


Cuticle Oil Nagelriemolie
Cuticle oil nagelriemolie
Manicure
Concealer natural nails


Colourgloss Gellak

Houd jij van mooi verzorgde handen met prachtig gelakte nagels? Wil je daar graag 3 weken lang van genieten? Laat dan jouw nagels lakken met onze Artistic Nail Design Colourgloss gellak. Het BESTE gellak systeem uit Amerika! Kies uit 1 van de ruim 182 kleuren gellak bij Nailboutique Enjoy my Nails! 

U geniet al van mooie gelakte gelnagels vanaf 32,50.

Colourgloss gellak blauw
Colourgloss gellak blauw
Colourgloss gellak nagels fuchsia roze
Colourgloss gellak nagels fuchsia roze


Putty Polygel 

Wil jij mooie, sterke en toch flexibele nagels? Dan is het Putty polygel systeem misschien wel iets voor jou. Dit systeem verstevigd jouw nagels en houd deze toch soepel. Polygel wordt opgebracht in gelvorm. Na uitharding in de speciale ledlamp, hard het systeem uit en krijgt het de stevigheid van acryl. 

Een behandeling met Putty Polygel begint bij 55,-

Artistic Nail Design Putty
Artistic Nail Design Putty Polygel


Perfect Dip Acryl

De Perfect Dip Acryl is een revolutionair acryl systeem. Echt een fantastisch product! Niet alleen om de mooie, dunne en sterke nagels die je hiermee kunt maken, maar ook door de manier waarop je dit systeem aanbrengt. 

Na de prep (nagel in model vijlen, ontvetten en voorbereiden) brengen we een transparant "lijm' laagje aan. Daarna "dippen" we je nagels 1 voor 1 in een potje met acrylpoeder. Met een speciale activator harder we het systeem uit. Daarna heb jij super dunne en super sterke acrylnagels. Het is zelf mogelijk om je nagels te dippen in allerlei kleuren en glitters, zodat je nagel meteen een prachtige matte kleur heeft. Perfect Dip is echt 1 van mijn favoriete behandelingen.  

Mooie Perfect Dip acrylnagels heb je al vanaf 55,-


Rock Hard Acryl

Info volgt snel

08D3F750-F60A-49DD-ADCC-325A8937ADC1
08D3F750-F60A-49DD-ADCC-325A8937ADC1Nail Art

Info volgt snel


Advies

Wij adviseren al onze klanten om hun nagels minimaal 2x per dag (ochtend & avond) goed in te masseren met onze speciale Artistic Nail Design Cuticle Oil. Waarom? 

Om jouw nagels en nagelriemen goed te verzorgen, de groei van jouw natuurlijke nagels te stimuleren en om het systeem dat je op je nagels draagt soepel te houden zodat het tegen een stootje kan tijdens alle drukke dagelijkse werkzaamheden.

Of je nu gewoon je eigen nagels mooi wil laten verzorgen of kiest voor 1 van de hierboven genoemde kunstnagelsystemen. U bent van harte welkom bij Nailboutique Enjoy My Nails in Heeze.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram