Artistic Nail Design

Fun. Edgy & Exclusief. "Een innovatie in kleur”

Top merk uit Amerika 

Artistic Nail Design is een top merk uit Amerika. Ontwikkeld door wereldberoemde nagelartiesten en nagelproductontwikkelaars. Zij hadden de wens met de wens om de leegte op de professionele nagelmarkt te vullen voor een gellakmerk dat speciaal is ontworpen voor de echte nagelartist in hart en nieren. 

Enjoy My Nails | Artistic Golden Nail Salon

Ik ben trots dat ik als Master Nailtechnician met ruim 27 jaar ervaring in het nagellak met Artistic Nail Design mag werken. En dat mijn salon de “Golden” status heeft. Er is nog maar 1 stapje hoger en mijn doel is natuurlijk snel de volgende status te behalen. 

Doorontwikkeling | Innovatieve producten 

Artistic Nail Design blijft haar producten steeds doorontwikkelen en ontwikkeld daarnaast nieuwe innovatieve producten voor de allround nagelstylist. Hierdoor dagen zij ook de nagelstylist uit om de grenzen te verleggen en nieuwe niveaus van creativiteit te ontdekken door middel van hun persoonlijke kunstenaarschap.

Uitgebreid kleurenpalet gellak & nagellak

De kern van het merk is het uitzonderlijke kleurenpallet. Elke kleur is individueel geconceptualiseerd door middel van inspiratie en heeft zijn eigen unieke verhaal.

Trendcollecties

Minimaal 4 keer per jaar brengt Artistic Nail Design een speciale trend collectie uit. Prachtige kleuren passend bij het jaargetijde en in een prachtig thema. De kleuren uit deze trendcollecties zijn zowel in Colourgloss gellak als in Colourrevolution nagellak tijdelijk verkrijgbaar. Voor beide geldt, op = op! Dus ... zie je een mooie kleur Colourrevolution nagellak in een trendcollectie, wacht dan niet te snel en koop snel de nagellak voordat deze niet meer verkrijgbaar is. 

Professionele tools

Alle producten die ik gebruik tijdens de behandelingen voor manicure, gellak, Polygel & acrylnagels, zijn professionele tools van Artistic Nail Design. Het merk wordt wereldwijd gedistribueerd en krijgt snel bekendheid als het go-to-merk voor echte Nail Artist's wereldwijd, en het favoriete gelmanicureproduct van beroemdheden zoals Rihanna en voormalig firstlady Michelle Obama. 

Training

Training staat hoog in het vaandel bij Artistic Nail Design. Zij streven ernaar om de nagelstyliste te ondersteunen door intensieve training van het hoogste niveau in nageldesign en producttoepassing. Wij krijgen dan ook training van de crème de la crème van nagelartiesten over de hele wereld.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram